Ons verhaal...

Wij zijn Werner Baart en Nathanja van Beem. We hebben twee dochters, Philine en Isolde en we wonen in Zoetermeer. 

Met onze achtergrond en ervaring in het bedrijfsleven, in dienst bij banken en verzekeraars, en als ondernemers van onze eigen consultancy en adviespraktijk hadden we een vrij druk, hectisch en gejaagd leven. In 2008 kwamen wij in aanraking met de ELPH, (Easy Life Program for Harmony), en met de oprichtster van de ELPH levensstijl. We volgden allebei ELPH opleidingen, wat vooral voor ons zelf veel inzichten gaf hoe we ons leven wilden inrichten. Als gezin hebben we een aantal stappen gemaakt en ons leven anders ingericht naar een levensstijl in harmonie en gezondheid.

Met onze persoonlijke ervaringen met de ELPH (Easy Life Program for Harmony) wilden we meer mensen de mogelijkheid bieden om de balans terug te vinden in zichzelf. Op een berg ZEN gaan zitten mediteren klinkt leuk, maar als je het vervolgens niet kunt integreren in je dagelijks leven kan je het niet goed verinnerlijken. 

Nathanja maakte een volledige carriere switch naar een eigen coachingspraktijk Act Your Self Coaching. Ze volgde verdere ELPH Opleidingen tot ELPH Coach en ELPH Leraar, met daarnaast de "reguliere" coachingsopleidingen. Ze is CMI (internationaal) gecertificeerd loopbaancoach. 

Na een zestal jaar coaching op het gebied van Talent Management, StudieBeroepsKeuze coaching, Loopbaan Coaching, Stress en Burnout begeleiding en Levensvragen, vaak in combinatie met de ELPH Coaching, kregen wij de mogelijkheid om een bijzondere locatie in de Abruzzen te kopen. 

Dit geeft ons de mogelijkheid met Italie Retraite om onze passie voor Italië en de Italiaanse levensstijl, samen met de ruime (ELPH) coachingservaringen en onze ervaringen in het bedrijfsleven, door te geven aan andere mensen. 

Met als doel om ook andere mensen te laten ontdekken wat belangrijk voor hen is, welke keuzes mensen maken, privé en in het werk, qua loopbaan of voor hun eigen bedrijf. Mensen die willen bijkomen, het overzicht weer willen zien, en vanuit rust en balans een goede afgewogen keuze willen maken. Of mensen die samen met hun team in een rustige en inspirerende omgeving willen nadenken over een strategische herorientatie voor hun bedrijf, een ondernemingsplan, of met elkaar de neuzen weer dezelfde kant op willen zetten.