Bewustzijns Retraite

De bewustzijns Retraite is een programma voor persoonlijke bewustzijnsontwikkeling. Dit programma is zowel toegankelijk voor mensen die al eerder ELPH Coaching hebben gedaan, als ook voor mensen die nog geen ELPH ervaring hebben. Alle deelnemers dienen wel een ELPH Persoonlijkheids Analyse te hebben. De aankomst is op zondag, het vertrek op zaterdag.

Het programma gaat vooral over de ELPH Principes, de "ervarings levenslessen". Hoe zitten deze wetten van oorzaak en gevolg in elkaar, en hoe komen wij dit steeds weer opnieuw tegen in ons leven? Deze retraite gaat naast een algemeen overzicht dieper in op vier belangrijke levens principes: 

  1. Respect en Schoonheid
  2. Dankbaarheid en (innerlijke) Rijkdom
  3. (dee)-Moed en Vertrouwen
  4. Vergeving en Vrede / Innerlijke Rust

In de ochtend worden in de seminar / trainingsruimte de levenslessen besproken en de verschillende manieren hoe je dit tegen kan komen in je leven. Na de lunch vindt er persoonlijke verdieping plaats d.m.v. activiteiten en reflectie, om zo te ervaren hoe jij deze thema's in jouw leven tegenkomt, en vooral hoe je daar op een andere manier mee om kunt gaan. Iedere deelnemer heeft ook een persoonlijke individuele coaching met ELPH behandeling. In de avond is er gezamenlijk diner. Op de laatste dag, vrijdag, is er een spirituele belevingsdag in Cellino.